Vælg gardiner og solafskærmning efter rum

Vi har de gardiner og solafskærmninger, du skal bruge for at skabe dit drømmehjem. Klik på det rum, du vil udforske.

Stuen er hjertet i dit hjem og skal give dig et varmt og hyggeligt opholdsrum, samtidig med at du viser din personlige stil og smag. Skab et lyst og behageligt hjem med en af vores lyse tekstiler, eller en lun og hyggelig stemning med en af vores mørkere tekstiler.

Soveværelset er et sted for afslapning og en god nats søvn. Den rette solafskærmning skal bidrage til at skabe et rum for afslapning og god søvn, samtidig med at det kan give dig bedre lyskontrol, reducere temperaturen og bidrage til soveværelsets stil.

I køkkenet laves der utallige måltider, som samler familie og venner. Dette rum skal være varmt, indbydende og hyggeligt samtidig med at det er funktionelt. Vi har et udvalg, der komplementerer dit køkken.

Badeværelset er et rum med høj aktivitet og luftfugtighed, hvilket stiller høje krav til valget af solafskærmning, der holder. Her er det vigtigt at tænke på funktion og finde produkter, der kan tåle det hårde vådrumsklima.

Med et stigende ønske om at arbejde hjemmefra er det vigtigt at skabe et funktionelt og stilfuldt hjemmekontor for at opretholde effektiviteten. Nogle vigtige funktioner vil være at dæmpe sollys, forhindre genskin, få privatliv, reducere støj og skabe en varm atmosfære for en behagelig arbejdsdag.

For at nyde de mørkeste scener, den fantastiske lyd og virkelig få biograffølelsen derhjemme, stiller det visse krav til solafskærmning og gardiner. Her er der behov for produkter med mørklægningsegenskaber for at forhindre lys i at trænge ind. Vi har et solidt udvalg for at komplementere tv-stuen.

Kunde anmeldelser

Det bør du tænke over, når du vælger gardiner & solafskærmning

Når du vælger gardiner og solafskærmning til dit hus, er det vigtigt at tænke på, hvilket formål de skal tjene. Skal de bidrage til at holde på varmen om vinteren, reducere varmeindtrængning, stoppe indsyn, reducere støj eller blokere solen om sommeren? Her er nogle ting, du bør overveje, når du vælger gardiner og solafskærmning til dine rum:

Rummets formål: Tænk på, hvad rummet skal bruges til, og hvilke behov du har. For eksempel kan du ønske mørkere gardiner i soveværelset for at blokere morgensol, mens du kan ønske lysere og lettere gardiner i stuen for at lade lyset ind

Rummets placering: Tænk på, hvilken retning rummet vender mod, og hvor længe solen varmer vinduet/rummet. Dette kan påvirke, hvilken type solafskærmning du bør vælge. For eksempel kan du vælge udvendige screens for at undgå et overophedet rum. Har du meget trafik forbi rummet, bør du vælge produkter, der skærmer for indsyn.

Tekstil: Vælg et materiale, der passer til formålet. For eksempel kan du vælge et tykt, mørkt materiale for at blokere lyset eller et let, luftigt materiale for at lade mere lys ind. Til badeværelset har du brug for produkter, der tåler høj luftfugtighed.

Stil: Vælg gardiner og solafskærmning, der passer til indretningen i rummet. Tænk på farver og mønstre, der passer til rummet og din personlige stil. Vi har et stort udvalg af produkter, så du kan finde noget, der passer til din bolig.

Ønsker du hjælp til valg af gardiner eller solafskærmning? Bestil en gratis rådgivning.