Ofte stillede spørgsmål og svar

Vi giver dig svar på de oftest stillede spørgsmål angående solafskærmning, bestilling, levering og montering. 

Vi er en af dem på markedet med hurtigst levering af solafskærmning. Vi estimerer 2-3 uger på indvendige produkter og 3-4 uger på alle udvendige produkter. 

Ja! Vores mål er at gøre det så enkelt som muligt for vores kunder. Vi leverer nogle af markedets mest monteringsvenlige solafskærmningsprodukter. Hos os får du nogle af markedets mest monteringsvenlige digitale monteringsvejledninger, som viser dig, hvordan du sætter produktet op – trin for trin. 

Her kan du læse og se en video om, hvordan du nemt kan tage mål selv.

Udover at øge værdien af boligen har solafskærmning en række andre værdier. Livskvalitet i form af at du kan skærme af for nysgerrige naboer, samtidig med at du lettere kan kontrollere indeklimaet og andre energiøkonomiske behov. 

Vi har digital rådgivning og et helt nyt showroom, så du kan sidde hjemme i din stue og se alle de aktuelle produkter samt tale med en af vores dygtige rådgivere.  

Vi har altid gratis fragt på vores gardiner/solafskærmning. Bestil hos os, og få hurtig og gratis fragt. 

Nej, så længe du ikke laver ændringer/indgreb på produkterne, og så længe du følger vores brugsanvisning, vil du have 5 års garanti på produkterne. Hvis du har nogen spørgsmål til produktet/monteringen, må du meget ger kontakte os her. .  

Vi har markedets bedste betalingsmuligheder. Hos os kan du betale med Klarna checkout, MobilePay eller vælge faktura. Ved faktura betaler du først, når du modtager produktet. 

Vi anbefaler udvendig solafskærmning for at holde varmen ude af boligen. 

Ja. De farver og tekstiler, vi har på hjemmesiden, er vores 
best sellers Tag kontakt med os for at se hele vores katalog. 

Vi hjælper gerne med formidling af montering. Tag kontakt med os for at finde en montør i dit område. 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Kontakt os.