Enkel montering med vores monteringsapp

Vi gør det enkelt for dig at montere solafskærmning selv, og vi har lavet gode videoer, som guider dig igennem monteringen trin for trin.

Digital monteringsvejledning

Vi er stolte over at kunne tilbyde en digital monteringsvejledning, som du kan få adgang til direkte fra din mobiltelefon. Med appen får du monteringsvejledning, brugsanvisning og vedligeholdelsestips fra Myscreens samlet ét sted.

Appen er en digital platform for vores monterings- og brugsanvisninger. Se vores videoer, der nemt viser dig, hvordan du monterer vores produkter. Som kunde får du eksklusiv adgang, og med appen kan du nemt:

  • Montere dit produkt med vores moderne app.
  • Se, hvordan du betjener produktet.
  • Få information om, hvordan du vedligeholder produktet.

Montering af gardiner

I denne videoen guider vi dig gennem trinnene til en vellykket og problemfri gardinmontering. Vi giver dig værdifulde tips og tricks for at sikre, at dine gardiner hænger perfekt og giver dit hjem den elegance, du ønsker med Myscreens gardiner.

Montering af zipscreen

Zipscreen med selvstøttende system er super nemt at montere. Du fastgør sideskinnerne til topkassen med interne beslag. Du løfter produktet på plads, sørger for, at det er i vater, og skruer sideskinnerne fast. Det bliver ikke nemmere end det.

Montering af lameller

Det er nemt at montere solafskærmning, der er tilpasset målene. Vi anbefaler, at du forbore først, derefter skruer du beslagene på plads. Skinnen klikkes nemt på plads i beslagene, og lamellerne hænges op.

Sådan kommer du i gang

For at få adgang til monterings- og brugervejledningerne skal du købe et produkt hos os. Link til appen fås enten via ordrebekræftelse eller på mail fra en af vores rådgivere. Når du modtager en e-mail fra os, skal du gøre følgende:

  • Tryk på linket, eller scan QR-koden med din mobil.
  • Download Unifractal-appen fra App Store/Google Play.
  • Åbn appen, og kom i gang med monteringen.

Unifractal-appen er tilgængelig til iOS- og Android-enheder. Appen er gratis for vores kunder.