Om Myscreens

Myscreens er en nordisk koncern, der sælger solafskærmning og gardiner af høj kvalitet i hele Norge, Sverige og Danmark. Vores produkter er nemme at montere med vores digitale monteringsvejledninger. Vores hovedkontor ligger i Nordens Paris, Tromsø, Norge.

Vores solafskærmningsleverandør er Fischer International, som er en del af den danske koncern Fischer Group, der blev grundlagt i 1962. Fischer Group har over 200 ansatte og 60 års erfaring med produktion af solafskærmning tilpasset nordiske forhold. Fischers produkter sælges over hele Europa, men primært i Skandinavien.

Vores fælles mål er at give dig en enestående kundeoplevelse og en helhedsorienteret kunderejse helt frem til, du har monteret dit nye produkt. Dette gør vi ved at efterleve vores værdier: Enkelhed, Kvalitet, Tryghed og Engagement.

Myscreens er Fischers eneste netbutik i Skandinavien, hvilket vi er meget stolte af.

Vores historie og din helhedsorienterede kunderejse

Dag-Roar og Helle Ridderseth Eriksen startede Myscreens med en brændende ønske om at forenkle hverdagen for alle, der ønsker at købe solafskærmning. Processen med at købe solafskærmning på dagens marked blev oplevet som omfattende, dyr og tidskrævende.

Myscreens ønsker at modernisere branchen og gøre det nemt for dig at bestille måltilpasset solafskærmning af høj kvalitet. Hos Myscreens kan du udforske netbutikken direkte fra sofaen eller når du er på farten – når det passer dig bedst. Produkterne leveres direkte hjem til dig og direkte fra fabrikken, uden at der er dyre mellemled. På denne måde har vi gjort det nemt at tage mål, bestille og montere solafskærmning selv;

Målevideoer

Vi har lavet videoer, der viser dig, hvordan du selv tager mål. Alt hvad du behøver, er et målebånd/lasermåler.

Netbutik

Her finder du vores solafskærmningsprodukter. Find det ønskede produkt, tilpas det efter dine behov, få en pris og bestil det derefter via netbutikken. Produkterne leveres fragtfrit hjem til dig. Nemmere bliver det ikke.

Digital befaring

Hvis du ønsker hjælp, kan du bestille en gratis digital befaring med målegaranti. Her får du rådgivning, hjælp til at vælge tekstil og selvfølgelig hjælp til at tage mål. Hvis du bruger den digitale befaring til at tage mål, får du målegaranti, der sikrer dig produkter med de rigtige mål.

Montering

Med dit køb får du adgang til vores egen app med egne instruktionsvideoer, der viser dig, hvordan du monterer dit produkt, bruger solafskærmningen og vedligeholder produktet. Videoerne viser dig alle monteringsprocesser fra start til slut, så du nemt kan montere produkterne selv.

Ansatte

Dag-Roar Ridderseth Eriksen
CEO/Direktør

Helle Ridderseth Eriksen
Salgschef

Sigurd Schanke
Markedschef

Enok Schmidt
Sælger

Vores værdier

Enkelthed

Hos os skal det være enkelt at være kunde. Du kan handle på vores webshop eller direkte med os hvis du har behov for vejledning. Produktet får du leveret direkte hjem til dig. Med vores digitale monteringsapp og videoer har vi gjort det så enkelt som muligt for dig at tage mål og montere dit nye produkt selv.

Kvalitet

Din oplevelse af produktet, netbutikken og vores personlige service skal være af høj kvalitet. Hos oss skal du opleve en unik kundeoplevelse. Vores leverandør har 60 års erfaring med at producere produkter for de nordiske forhold og ved hvad der skal til for lave et kvalitetsprodukt der kan holde i mange år.

Tryghed

Din tryghed er vigtig for os. Derfor tilbyder vi dig markedets bedste og mest fleksible betalingsmetoder. Som Skandinaviens specialist i solafskærmning. giver vi dig gerne vejledning og rådgivning i valg af produkt som passer til dit behov via gratis digital rådgivning. Vi kvalitetssikrer alle ordrer, inden de sendes til produktion. Når du har afgivet din ordre, kontakter vi dig telefonisk for at sikre, at alle detaljer i din ordre stemmer overens med dine ønsker.

Engageret

Vi er stærkt engageret i vores kunder, deres projekter og behov. Vi skal bistå med god vejledning og hjælp undervejs i din kunderejse med os, fra start til slut.

Kontakt os

Ønsker du at komme i kontakt med os? Brug vores kontaktskema for generelle henvendelser.

Vi anbefaler dig at tjekke vores ofte stillede spørgsmål og svar før du sender os en henvendelse. Fandt du ikke svaret? 

Send os en henvendelse via vores kontaktskema. Vi svarer dig inden 24 timer.  

Åbningstider for telefon

Mandag – fredag: 09:00 – 16:00

Lørdag – søndag: Lukket

Send os en henvendelse