9 fordele ved udvendige screens

Oppdag fordelene med utvendig solskjerming i form av utvendige screens / Zipscreen.

Dette bør du tænke på, når du skal købe udvendige screens

Behagelig indendørstemperatur med zipscreen

1. Reduceret varmeindtrængning:
Udvendige screens/Zipscreen vil reducere varmeindtrængning i bygninger ved at forhindre solens stråler i at ramme vinduerne direkte. Dette kan reducere behovet for køling og dermed sænke energikostnaderne om sommeren. Det samme princip gælder om vinteren, hvor Zipscreen kan bidrage til at reducere behovet for opvarmning ved at mindske kuldeindtrængning gennem vinduet.

2. Bedre indeklima:
Ved at reducere varmeindtrængningen kan udvendige screens/Zipscreen også forbedre indeklimaet ved at sænke indetemperaturen i boligen.

3. Beskyttelse mod UV-stråler:
Udvendige screens/Zipscreen kan blokere UV-stråler, som kan skade møbler, tæpper og anden indretning.

4. Brugervenlig styring:
Udvendige screens/Zipscreen er et brugervenligt system, især screens med motor. Med motor kan du bruge en kontakt eller fjernbetjening til at styre enheden. Ønsker du maksimal komfort i dit hjem, kan Zipscreen tilsluttes Somfy TaHoma Switch, som er et smart-hus-system. Via smart-hus-systemet kan du nemt styre screen ved hjælp af telefonen. Det er muligt at programmere dem til at sænke sig eller hæve sig på bestemte tidspunkter af dagen. For at tage komforten til et højere niveau kan du købe tilbehør som solsensor og vindsensor, som kan hjælpe med at automatisere dit hjem.

Artiklen fortsætter under billederne.

5. Skærm boligen mod indkig:
Ved at sænke zipscreen, skærmer du hjemmet mod direkte indkig. Især hvis vinduerne er i gadeplan eller har udsigt mod naboer eller offentlige områder.

6. Reducerer genskin i TV’et:
Udvendige screens kan reducere blænding fra sollys og dermed give et mere behageligt indeklima med mindre anstrengelse for øjnene. Perfekt til opholdsrum og når man skal se tv.

7. Bedre æstetik:
Udvendige screens/Zipscreen kan også give bygningen et mere æstetisk tiltalende udseende, især hvis de er skræddersyet til at passe til vinduerne og facaden. Tilpasninger kan du nemt lave selv på produktsiden.

8. Bedre udsyn:
Udvendige screens kan også bidrage til at filtrere stærkt sollys, hvilket kan gøre det lettere at se ud af vinduet, når solen skinner.

9. Bevar udsigten:
Med den unikke dug kan du stadig se ud, mens du beskytter boligen mod indkig. Perfekt valg, hvis du ønsker at bevare den smukke udsigt uden at gå på kompromis med privatlivet.

Relaterte innlegg