Introducerer Rullegardin Klassisk

Vi er stolte af at præsentere en ny æra inden for rullegardiner – Rullegardin Klassisk! Dette innovative produkt er resultatet af mange års passioneret forskning og udvikling og løfter rullegardinsystemer til et helt nyt niveau af funktionalitet og æstetik.

Et skridt ind i fremtiden
Rullegardin Klassisk repræsenterer en revolution i, hvordan vi ser på rullegardiner. Systemet er en videreudvikling af eksisterende løsninger og skaber noget, der virkelig skiller sig ud. Med vores unikke udvalg af beslag, monteringslister og kassetter i flere farver kan du skabe en skræddersyet rullegardinløsning, der passer perfekt til dit hjem.

Smarthome-Integration
Vi går også et skridt videre ved at tilbyde vores system med den avancerede MotionBlinds-motor og Eve MotionBlinds-motor for en sømløs smarthome-integration. Dette giver dig fuld kontrol over dine rullegardiner via din smartphone. Du kan også forbinde systemet til dit smarthjem, så dit hjem bliver endnu mere intelligent og tilpasset din hverdag.

Æstetik og funktionalitet forenet
Vi mener, at dit hjem skal være en kilde til komfort og velvære. Derfor leverer vi Rullegardin Klassisk, som forener æstetik og funktionalitet i ét stilfuldt produkt. Vores rullegardinsystem er gennemtænkt ned til mindste detalje for at give dig et elegant udseende, der passer perfekt ind i det moderne hjem.

Rullegardin Klassisk kan leveres med: Beslag – Monteringsliste – Kassette

Mens modeller med beslag er det minimalistiske valg og monteringslisten det funktionelle valg med designpræference, er det kassettmodellen med skjult rulle, der sætter æstetikken i højsædet.

Farvevarianter
Vælg mellem seks designfarver til Rullegardin Klassisk: Hvid, sort, bronze, champagne, gunmetal eller antik messing. Modeller med monteringsliste og kassette findes i hvid, sort, bronze og champagne, mens standardmodeller med beslag også findes i gunmetal og antik messing. Hvid, sort og bronze har flere plastdele på modellerne med beslag og monteringsliste, mens champagne, gunmetal og antik messing er i metal.

Betjening
Rullegardin Klassisk har et bredt udvalg af betjeningsmuligheder for at passe perfekt ind i dit hjem og din livsstil: Kædetræk – Fjedertræk – Twin Pull – Motor

Kædetræk

Alle tre modeller har kædetræk som betjeningsmulighed. Kæden i metal er placeret på venstre eller højre side og fås i følgende farvenuancer: Hvid, gunmetal, champagne eller antik messing.

Twin pull

Twin Pull er en komfortabel, let og elegant måde at betjene rullegardinen sikkert på uden behov for ekstra børnesikring. Twin Pull er en intuitiv løsning, hvor man ganske enkelt trækker i den forreste metalvægt for at rulle gardinen op, og den bageste vægt for at sænke den. Twin Pull passer til både mindre og større vinduespartier. Barnesikkert design.

 

Fjedertræk

En fleksibel, enkel og lydløs op- eller nedrulning af rullegardinen med fjedertræk. Ved ganske enkelt at trække gardinen ned og hæve den igen med et let træk i bundlisten ruller den op eller ned til den ønskede position.

Motor

Rullegardin Klassisk bruger MotionBlinds batterimotorer som standard. Udover Smart Home-integration og appstyring inkluderer MotionBlinds en “Pull control”, der fjerner behovet for fjernbetjening, selvom man stadig kan vælge det. Desuden kan man med MotionBlinds batterimotorer få motordæksler, der matcher systemfarverne. Som et alternativ er det muligt at vælge Somfy batterimotorer, men disse har ikke motordæksler med matchende systemfarver.

Relaterte innlegg