Introducerer zipscreen med solcellepanel og batterimotor

Har du drømt om en enklere, mere energieffektiv måde at styre sollys og varme på i dit hjem? Ønsker du en løsning, der fungerer selv på steder uden adgang til strøm? Din drøm er nu blevet virkelighed med vores nyeste innovation: Zipscreen med solcellepanel og batterimotor!

Zipscreen 100i: En ny dimension af solskygning

Zipscreen 100i har allerede et solidt ry for udendørs solafskærmning af høj kvalitet. Den er kendt for at være vindbestandig, effektiv og energieffektiv. Men nu løfter vi denne alsidige solskærmningsløsning til et helt nyt niveau med introduktionen af solcellepaneler og batterimotorer.

Energieffektiv og Miljøvenlig

Med solcellepanelet og batterimotoren til Zipscreen 100i behøver du ikke længere bekymre dig om kostbar og tidskrævende elektrisk installation. Solcellerne leverer strøm til batteriet, hvilket gør Zipscreen helt uafhængig af strømnettet. Dette betyder, at du kan nyde fordelene ved solafskærmning uanset hvor du bor – om det er i et strømløst område, et solrigt sted eller blot for at reducere elregningen derhjemme.

Lang Levetid og Energieffektivitet

Batteriet har en imponerende kapacitet på 2.200 mAh, som giver dig op til 30 dages brug i totalt mørke, baseret på to cykler om dagen. Endnu mere imponerende er batteriets levetid, som overstiger 8 år! Solcellepanelet har en forventet levetid på over 20 år, hvilket gør dette til en langsigtet og bæredygtig investering for dit hjem eller kontor.

Nem Montering og Brugervenlighed

Vi ved, at enkelhed er nøglen, når det kommer til opgraderinger derhjemme. Derfor er Zipscreen 100i med solcellepanel og batterimotor designet med nem montering i tankerne. Du behøver ikke at hyre ekstra håndværkere – det er en gør-det-selv-løsning, der sparer dig tid og penge.

Få Kontrol over Dit Indeklima

Zipscreen 100i giver dig mulighed for at opretholde en behagelig indetemperatur, samtidig med at du nyder udsigten. Den stopper størstedelen af solens varme, hvilket hjælper med at holde temperaturen nede på varme dage. Om vinteren forhindrer den varmestråling og reducerer behovet for aircondition på de varmeste sommerdage.

Holdbar og Robust

Udvendige screens, også kendt som Zipscreen, er designet til at modstå de hårdeste vejrforhold. Den er vindbestandig og har et specielt designet duksystem, der giver maksimal stabilitet.

For mere information og bestilling, se produktet her. Gør dit hjem smartere og mere bæredygtigt med Zipscreen 100i med solcellepanel og batterimotor!

Relaterte innlegg